Stoły do przygotowywania potraw
STOŁY DO ZADAŃ SPECJALNYCH
Oferujemy specjalistyczne stoły przeznaczone do przygotowywania konkretnych potraw: pizzy, sałatek, kanapek. Dodatkowo oferujemy możliwość konfiguracji stołów według potrzeb danego klienta, poprzez łączenie elementów opcjonalnych z naszymi specjalistycznymi stołami.
KONFIGUROWALNE STOŁY DO PRZYGOTOWYWANIA
Głębokość 700/800 mm
Oferujemy serię stołów chłodniczych z granitowymi blatami roboczymi, z opcją ustawienia na nich nadstawek na składniki np. do pizzy.
Połączenie granitowej powierzchni z nadstawką na pojemniki 1/4 lub 1/3 GN daje kompletny stół przygotowawczy. Dzięki składanej pokrywie witryny chłodniczej (nierdzewnej lub szklanej) jedzenie pozostaje świeższe przez dłuższy czas.
Stół i nadstawka mają niezależne agregaty chłodnicze z odpowiednimi regulatorami temperatury.
PROFESJONALNE STOŁY KOMPAKTOWE DO PIZZY
Głębokość 700 mm
Kompaktowe stoły do przygotowywania pizzy mają szczególne cechy spełniające wymagania tej specyficznej grupy rynkowej. Stworzyliśmy ten produkt pod potrzeby użytkownika.
Posiada blat granitowy o grubości 3 cm, z rantem tylnym i bocznymi w granicie (grubość 2 cm, wysokość 9 cm).
Stół o głębokości 700 mm, mieszczący pojemniki GN 1/1 oraz tace na ciasto 400 x 600 mm.
Parownik umieszczony centralnie, by zoptymalizować obieg powietrza wewnątrz urządzenia, nawet przy jego pełnym obciążeniu. Konstrukcja umożliwia pracę urządzenia w temperaturze od 0ºC do 8ºC, podczas gdy temperatura w pojemnikach musi utrzymywać się między 4ºC–10ºC.
Ekspozycyjna witryna do przechowywania składników posiada szklaną osłonę oraz miejsce na pojemniki GN1/4 o głębokości 150 mm. Mieści 6 lub 8 takich pojemników, zależnie od szerokości stołu (odpowiednio 2 lub 3 drzwi).
ZESPOLONE STOŁY KOMPAKTOWE DO PIZZY
Głębokość 700 mm
W jednym urządzeniu oferujemy stół chłodniczy i wbudowaną nadstawkę na pojemniki 1/4 GN.
Stół chłodniczy i nadstawka na składniki zespolone w jednym urządzeniu zapewniają użytkownikowi kompletne i ekonomiczne rozwiązanie pod jego potrzeby.
Jednostka chłodnicza stołu zapewnia również chłodzenie wymagane przez nadstawkę na składniki.
Nadstawka przymocowana do powierzchni roboczej stołu ułatwia utrzymanie w czystości. Stal nierdzewna wewnątrz i na zewnątrz urządzenia.
STOŁY KANAPKOWE I SAŁATKOWE
Głębokość 700
W ramach gamy CONCEPT oferujemy stoły zaprojektowane specjalnie do przygotowywania kanapek i sałatek, które mają wbudowane w blat przestrzenie przystosowane do pojemników Gastronorm o różnych rozmiarach.
Strefa przeznaczona do przechowywania składników mogąca pomieścić różne kombinacje pojemników GN. Zawiera uchylną pokrywę, umożliwiającą utrzymanie produktów w świeżości.
Temperatura pracy: od +2ºC do +8ºC (temperatura otoczenia 38ºC)
STOŁY DO SAŁATEK I KANAPEK
Głębokość 700 mm
Oferujemy w tej serii dwa małe, kompaktowe stoły chłodnicze do sałatek lub kanapek przeznaczone do pomieszczeń o ograniczonej przestrzeni.
Model CPSB-2G zawiera blat z płyty poliamidowej, idealnej do przygotowywania kanapek. Możliwość jej zdjęcia do czyszczenia ułatwia utrzymanie czystości, co gwarantuje higienę i bezpieczeństwo przygotowywanej żywności.
Model CPSB-2G GR posiada blat z granitu i jest doskonałym rozwiązaniem do przygotowywania sałatek.
Obie wersje stołów posiadają strefę na składniki o pojemności umożliwiającej umieszczenie 2 pojemników GN 1/1 + 2 pojemniki GN 1/4 lub pojemniki 1/6 o głębokości 100 mm.