Szybkoschładzarki wjazdowe do wózków, z agregatem zewnętrznym, zaprojektowane specjalnie dla firm cateringowych i restauracji, które wykorzystują nasz system Cook & Chill. Stanowią nieodzowny element w łańcuchu gotowanie-schładzanie-regeneracja. Dostępne również wersje z funkcją szybkozamrażania.
01
SYSTEM HACCP
Wszystkie nasze szybkoschładzarki wjazdowe posiadają system kontroli HACCP zapewniający bezpieczeństwo żywności poprzez monitorowanie temperatury urządzenia i możliwość rejestrowania uruchomionych alarmów, jak również prawidłowy nadzór oraz regulację kontroli żywności.
02
IZOLACJA
Izolacja o grubości 100 mm w modelach mieszanych jest grubsza o 20% od średniej rynkowej. Zapewnia lepszą pracę, szczególnie w przypadku mrożenia oraz zauważalną oszczędność zużycia energii.
03
WŁASNA TECHNOLOGIA
Komory chłodzące oferują optymalną jakość pracy, zarówno schładzania (do +3ºC), jak i cykl mrożenia (do -18ºC). Cały proces produkcji, od projektu do wykonania, jest realizowany w całości przez Fagor Industrial.
04
FUNKCJONALNOŚĆ
Zaprojektowane, aby mieścić wózki na gastropojemniki z pieców. Oferowane są w wersji standardowej (z jednymi drzwiami) i przelotowe (z dwoma drzwiami, typu tunelowego). Istnieje możliwość podłączenia do mocniejszego agregatu. Fagor Industrial oferuje opcję wyposażenia w agregat zewnętrzny w wersji standardowej lub mocniejszej.
SZYBKOSCHŁADZARKI WJAZDOWE
Skontaktuj się z nami
Jesteś zainteresowany tym produktem? Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji o tym lub o innych produktach.
Używamy własnych i obcych plików cookie w celu ulepszenia serwisu i uzyskania informacji statystycznych o zwyczajach przeglądania. Kontynuacja przeglądania strony oznacza, że akceptujesz ich użycie. Aby uzyskać więcej informacji, sprawdź zakładkę
Używamy własnych i obcych plików cookie w celu ulepszenia serwisu i uzyskania informacji statystycznych o zwyczajach przeglądania. Kontynuacja przeglądania strony oznacza, że akceptujesz ich użycie. Aby uzyskać więcej informacji, sprawdź zakładkę